26.ICM&T
26. MEDNARODNA
KONFERENCA

o materialih in tehnologijah

26th INTERNATIONAL
CONFERENCE

on materials and technology
26. MEDNARODNA KONFERENCA O MATERIALIH IN TEHNOLOGIJAH

Na 26. Mednarodni konferenci o materialih in tehnologijah (26. ICM&T) se srečujejo znanstveniki z inštitutov in univerz skupaj s strokovnjaki iz industrije s področij kovinskih, anorganskih, polimernih, kompozitnih materialov, keramike in nanomaterialov, z žejo po čim boljšem prenosu bazične v aplikativno znanost z visoko dodano vrednostjo.

Posvet in delavnica 3D tiska kovin

Strateški svet za metalurgijo, v okviru 26. Mednarodne konference o materialih in tehnologijah, ki bo potekala 3.–5. oktobra 2018, v GH Bernardin, Portorož, organizira tradicionalni osrednji Posvet v četrtek, 4. oktobra 2018, in delavnico 3D tiska kovin v petek 5. oktobra 2018.

ČETRTEK, 4. 10. 2018 

Dopoldanski del bo namenjen razpravi o Materialih v krožnem gospodarstvu, kjer se bodo predstavili slovenski industrijski partnerji in inštitucije znanja. Popoldanski del pa bo namenjen Razvoju kompetenc za prihodnje izzive. Druženje bomo nadaljevali v Monfortu ob prijetni glasbi in dobri hrani.  

PETEK, 5. 10. 2018

Delavnica 3D tiska kovin, kjer se bodo predstavile tehnologije in najnovejša dognanja na področju 3D tiska kovinskih materialov. Predstavili se bodo Eric Jägle – MPIE AM department Project Group Leader, Edvard Govekar – UL FS, vodja Katedre za sinergetiko, Matjaž Godec – direktor IMT, Güngör Kara – EOS Chief Digital Officer,  Harald Plank – Graz University of Technology, Frank Brückner Fraunhofer IWS, Mario Šinko – direktor MARSI in drugi.Veseli bomo, če se nam boste lahko pridružili 4. in 5. oktobra 2018 v GH Bernardin v Portorožu. Zaradi lažje organizacije dogodka vabimo, da se prijavite TUKAJ.

VABILO


Organizator, soorganizatorji in sponzorji

Organizator


Soorganizatorji


Sponzorji


NewPod pokroviteljstvom
NAZAJ NA VRH